Kurs

Jeg kommer gjerne på (digitalt) besøk hos dere! På Østlandet kan jeg også stille fysisk - kontakt meg for å avtale & tilpasset innhold. 

Kurs: "Kom i gang med tegn"

Målsetning: Motivere til (mer) bruk av tegn-til-tale og symboler. På lekent og avskrekkende vis! 

Varighet: Ca 75 minutter - dag eller kveld

Sted: "Live" via skjerm. Link sendes på mail. 

Målgrupper: Ansatte i barnehage/skole/dagsenter/helsestasjon etc med begrenset eller ingen ASK-erfaring. Inviter gjerne foresatte med på samme kurs! 

 

Innhold: I hovedsak går jeg gjennom disse punktene

- Fordeler med tegnstøtte
- Hvordan avlese illustrerte tegn 
- Gjennomgang av nyttige tegn (tilpasset deltagere)
- Felles tegnsang
- Tips til ressurser

Jeg vil også dele egne erfaringer som mamma til gutt med behov for ASK og vise hvordan dette bidro til utviklingen av Ebbe Nebb. 

 

Pris: 1990,- totalt (inntil 20 deltagere). Pris inkluderer også diverse PDF-materiell som store begrepskort og sanger. 

 

Bestill digitalt kurs her i nettbutikken, og avtal tid med meg på cathrine@tegneritalera.no

 

 

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere: 

"Tusen takk for en fantastisk kurskveld forringe uke! Vi satt alle igjen med masse energi og inspirasjon til å jobbe videre med tegn til tale i barnehagen vår." (Barnehage, Vestby kommune) 

"Vi er blitt skikkelig inspirert av ditt fantastiske vesen og du har inspirert flere ansatte til å gjøre en jobb ned på avdelingene sine for å øke kompetansen på tegn til tale." (Avlastningsinsitusjon, Oslo) 

"Tusen takk for et FANTASTISK webinar! Du er en helt nydelig formidler! Morsomt, lærerikt og interessant!" (Barnehage, Steinkjer kommune)

"Tusen takk for et strålende kurs! Det var veldig lærerikt og inspirerende, og vi er i gang med å bruke tegn på avdelingen. Barna synes det er gøy å lære og er veldig engasjerte. Vi har forklart hvorfor det er «lurt» å kunne det også. Noen av barna har også laget egne tegn og vi henger opp tegn på avdelingen slik at foreldrene kan lære." (Barnehage, Nordre Follo kommune). 

"Takk for et artig og motiverende kurs! Og takk for at du "bjudar på". Vi var mange som ble gira på å gjøre mer av dette." (Melhus kommune)